Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Zonnepanelen Aarschot

Heeft u genoeg van die torenhoge elektriciteitsrekeningen? Kies dan voor duurzamere zonne-energie en spaar zowel het milieu als uw portefeuille. Woont u in Aarschot, dan kunt u voor zonnepanelen terecht bij Reluz bvba.

Reluz bvba plaatst fotovoltaïsche zonnepanelen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij gebruiken enkel wereldwijde topmerken zoals Panasonic, Sunpower, SolarWorld en Solarwatt. Aangezien Reluz bvba onafhankelijk is van een merk, vindt u er een ruime keuze zonnepanelen, omvormers en montagesystemen van topkwaliteit.

Reluz bvba staat gekend om zijn uitstekend maatwerk, correcte afspraken, goede klantenservice en professionele aanpak. Voor referenties van zonnepanelen in Aarschot, Geel, Lier, Herentals… kunt u surfen naar onze site www.reluz.be. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en hebben veel ervaring met de installatie van zonnepanelen. Zij helpen u om uw weg te vinden in ons brede gamma van zonnepanelen en bevestigingssystemen. Samen zorgen wij ervoor dat wij het maximaal mogelijke rendement bereiken.

Al onze klanten met interesse voor zonnepanelen kunnen gratis en volkomen vrijblijvend een rendementsberekening aanvragen vooraleer tot de beslissing over te gaan. Zo krijgt u een idee van de kosten en het rendement. Met oog op maximaal rendement stippelen onze adviseurs voor u een zonnestroomsysteem uit dat perfect aangepast is aan uw specifieke situatie.
Woont u in Aarschot en wilt u zonnepanelen, dan volstaat het ons op te bellen op het nummer 015 24 91 31 voor een afspraak met een van onze medewerkers. Wie kiest voor zonnepanelen, kiest voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Voor elk dak heeft Reluz bvba een montagesystemen ter beschikking van het topmerk Schletter, de marktleider qua montagesystemen en zonnepanelen. U krijgt een complete zonnestroominstallatie die perfect aan uw huis aangepast is.

Onze technici zorgen ervoor dat uw installatie efficiënt en perfect afgestemd is zodat een optimale hoeveelheid stroom aan het net afgeleverd kan worden. Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning in Aarschot, contacteer ons dan vrijblijvend via onze website of op ons nummer 015 24 91 31.