Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Airco plaatsen

Woont u in de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant en denkt u eraan om airconditioning te laten installeren? Reluz heeft als gespecialiseerde installateur van airconditioning een perfecte oplossing voor u.

Reluz biedt een uitgebreid assortiment van airconditioning aan. Enkele van de merken waar we mee werken zijn: Panasonic, General, Samsung en Daikin. Deze airco’s worden ofwel zichtbaar geplaatst, ofwel worden ze weggewerkt in het interieur. Dit hangt af van de wensen van de klant.

Airconditioning koelt niet enkel de lucht af, maar zorgt ook voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid in de ruimte. De lucht wordt zelfs gezuiverd, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Een airco laten plaatsen is dus altijd een goed idee.

Om zo energie-efficiënt mogelijk te zijn, raden wij aan om contact op te nemen om meer uitleg te vragen over het warmtepomp/airconditioning systeem. Hierbij kan u de werking van een warmtepomp in zomer omkeren, zodat deze de kamer verkoelt in plaats van verwarmt.

Om een afspraak te maken voor de installatie van een airco of indien u vragen heeft, kan u ons vrijblijvend contacteren. Dit kan op onze website www.reluz.be te bezoeken, door een mailtje te sturen naar info@reluz.be of door te bellen naar 015 24 91 31.